TOTALNI OBRT! Nekada suparnici a sada saborci, Tramp dobio pojačanje pred istorijske izbore u Americi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 15:58

TOTALNI OBRT! Nekada suparnici a sada saborci, Tramp dobio pojačanje pred istorijske izbore u Americi!

CIlj srušiti najgoreg predsednika u istoriji Amerike.

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp zahvalio je danas guverneru Floride Ronu DeSantisu na tome što ga je podržao, rekavši da je "veoma počastvovan".

Donald Tramp se zahvalio guverneru Floride Ronu DeSantisu na tome što ga je podržao.

- Veoma sam počastvovan zbog toga što sam dobio njegovu podršku. Radujem se što ću, zajedno sa njim, raditi na pobedi Džoa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bajdena, koji je najgori i najkorumpiraniji predsednik u istoriji naše zemlje - rekao je DeSantis za Foks njuz.

Dodao je da je "Ron DeSanctimonious", nadimak koji je koristio za guvernera Floride, "zvanično penzionisan". DeSantis je juče saopštio da odustaje od trke za predsedničku nominaciju Republikanske stranke, dodavši da, uprkos postojećim nesuglasicama, podržava bivšeg predsednika SAD.

- Jasno mi je da većina republikanskih birača želi da pruži Donaldu Trampu još jednu šansu. Iako sam imao nesuglasice sa njim za vreme pandemije korona virusa zbog njegovog uzdizanja Entonija Faučija, Tramp je superiorniji od aktuelnog predsednika Džoa Bajdena. To je jasno - rekao je DeSantis u video-obraćanju na društvenoj mreži X. U trci za predsedničku nominaciju republikanaca, pored Trampa, ostala je bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.