TOTALNI OBRT! FORENZIČKI NALAZI ŠOKIRALI CELU GRČKU! Otkriven pravi uzrok smrti nesrećne devojčice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 07:56

TOTALNI OBRT! FORENZIČKI NALAZI ŠOKIRALI CELU GRČKU! Otkriven pravi uzrok smrti nesrećne devojčice (VIDEO)

Forenzički rezultati mnoge su iznenadili.

Rezultati forenzičkog ispitivanja o uzroku iznenadne smrti devojčice (16) na Halkidikiju pokazuju da nije alergijska reakcija na hranu, već aspiracija želudačnog sadržaja.

Osim toga, rezultati laboratorijskih testova se još uvek čekaju i oni bi trebalo da dodatno rasvetle okolnosti smrti mlade devojke iz Oreokastra, pišu mediji.

Prema rečima majke nesrećne tinejdžerke, ona je bila u Haniotiju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijateljima na odmoru. U utorak uveče su izašli da se zabave, a onda su u ranim jutarnjim satima u sredu otišli da jedu u lokalni restoran brzne hrane.

Porodica tvrdi da je devojčica bila netolerantna na laktozu i alergična na mlečne proizvode, kao i da je devojčica doživela alergijski šok nedugo pošto je pojela hot dog.

Jedan od njenih prijatelja odmah je otrčao do sobe u kojoj su odseli kako bi joj doneo lek, dok su u isto vreme pozvali i Hitnu pomoć.

Međutim, kako kaže majka žrtve, pomoć je stigla posle 45 minuta, kada je bilo prekasno.

- Iz prvih dokaza izgleda da je moja devojčica doživela alergijski šok i da je preminula. Bila je najlepše dete i umrla je sa samo 16 godina bez pomoći. U Domu zdravlja su dva puta pokušavali da je vrate, ali nisu uspeli - rekla je očajna majka.

U međuvremenu, vlasnik radnje koju je devojčica sa prijateljima posetila u ranim jutarnjim časovima u sredu gde su i jeli, kaže za medije da ona nije ni pomenula dok je naručivala hranu da ima alergiju na bilo koji konkretan sastojak, a tvrdi i da nije preminula ispred njegovog lokala.

- Šire se laži da je dete umrlo u našem lokalu. Saznali smo za to pošto je devojčica otišla na piće i srušila se dva kilometra od nas, ispred jednog restorana i posle nekog vremena. Ona nije pitala kelnera koji je uzeo narudžbinu nikakvo konkretno pitanje o hrani, kaže moj zaposleni. Da nas je obavestio o tome da je alergična, pregledali bismo sve etikete proizvoda - naglašava on.

Dodaje i da je devojčica naručila i jela hot dog bez senfa i ponavlja da nijednom nije pomenula da je alergična na bilo koji proizvod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.