TORTURA: Drue tvrdi da ga je Tomić tretirao kao psa!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORTURA: Drue tvrdi da ga je Tomić tretirao kao psa!

Otac Bernarda Tomića je poznat po incidentima

MADRID - Džon Tomić, otac australijskog tenisera Bernarda Tomića, pušten je iz pritvora u Madridu jer je slomio nos Tomasu Drueu, sparing partneru svog sina.

Incident se dogodio ispred hotela u Madridu pre tri dana. Džon Tomić je glavom udario Francuza koji je nakon toga navodno bio 20 minuta u nokautu. On je potom bio priveden, a posle izlaska iz pritvora rekao da se ne oseća krivim.

"Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je počelo kada je Džon tražio da mu kupim mleko dok se čekalo na odlazak na aerodrom. Rekao sam da nemam vremena, i to ga je iznerviralo. Počeo je da me kinji, preti otpuštanjem, govori da neću biti isplaćen, a Bernard je insistirao da krenemo zajedno. Kada smo došli u Madrid, Džon me je pitao da prošetamo, mislio sam da želi da se izvini. Posle 100 metara, gledao je okolo, zatim me pljunuo i otišao, uz reči da mi neće platiti. Rekao sam: U redu, ti si veliki čovek, Bernard će, nakon čega me je udario glavom", rekao je Drue.

On je istakao da stariji Tomić prema njemu imao loš tretman u poslednjih šest meseci.

"Na treningu pre nedelju dana, udario je Bernarda preko usta i on je zaplakao. Mene već šest meseci tretira kao psa, bez imalo poštovanja, treba ga ukloniti sa turnira i iz tenisa", naveo je Drue.

Džon Tomić i Drue su sedeli ispred sudnice u Madridu na razdaljini od 15 metara. Teniser je bio sa kragnom za imobilizaciju oko vrata i flasterima preko nosa.

"Ne osećam se krivim, nisam uradio ništa loše, Drue je bio agresivan i ja sam reagovao u samoodbrani", rekao je Tomić na saslušanju.

Australijski mediji navode da će verovatno biti saslušani i Aleksandar Dolgopolov i Janko Tipsarević kao očevici, ali je Ukrajinac već rekao da nije video šta se zaista dogodilo.

Advokat Džona Tomića rekao je da svi žele da se ovo završi brzo i da se više ne vraćaju na sud. Ukoliko bude proglašen krivim za napad na Druea, Tomića možda čeka doživotno proterivanje iz tenisa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.