TORNADO PROGUTAO DEVOJČICU: Snažan vrtlog kidao kuću na komade, Čula sam mamu kako vrišti, a u sledećem trenutku... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 20:31

TORNADO PROGUTAO DEVOJČICU: Snažan vrtlog kidao kuću na komade, "Čula sam mamu kako vrišti, a u sledećem trenutku..." (VIDEO)

Devojčica je zadobila gadne povrede.
Tinejdžerka iz Ohaja zadobila je prelome oba skočna zgloba dok je njena majka lakše povređena kad je tornado rasturio njihovu kuću!
Tornado, koji je brzinom od skoro 250 kilometara na sat komadao prikolicu u oblasti Кolumba, bacao je Amandu Gir po kući dok je njena ćerka Кejli Šort (15) odbačena 15 metara na državni put.
Amanda je dobile brojne podlive i slomljene kosti na licu.
- Čula sam mamu kako vrišti, međutim, nisam stigla ni da pogledam šta se dešava, a već sam ležala na putu - navodi Kejli koja se skrivala ispod dušeka kad je njena majka počela da viče.
Gir je pronašla ćerku na putu i videla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.