TOPOLA: Održan Kraljevski dečiji kros

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOPOLA: Održan Kraljevski dečiji kros

Juče je na Oplencu u Topoli održan Kraljevski dečiji kros, koji je organizovalo Udruženje Kraljevina Srbija

Na krosu je učestvovalo 200 mališana, uzrasta od jedne do sedam godina, iz Topole, Požarevca, Velike Plane i Smederevske Palanke.

Deci i organizatorima krosa se obratila Ljubica Karađorđević, supruga njegovog kraljevskog visočanstva Mihaila Karađorđevića, koja je istakla da je za srpski narod najvažnije da se rađa što više dece, da ona odrastaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zdravoj porodičnoj atmosferi i da što više vremena provode u prirodi i igri.

Ovo je drugi put da udruženje koje se zalaže za obnovu monarhije u Srbiji organizuje dečiji kros na Oplencu.

-Cilj nam je da kros bude tradicionalan i da na njemu učestvuju hiljade mališana, iz svih krajeva Srbije – kaže Saša Stanisavljević, funkcioner udruženja iz Smederevske Palanke.

Manifestaciji je prisustvovao i Predrag Marković, član Krunskog saveta i nekadašnji predsednik Skupštine Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.