TOPLO SE OBUCITE, STIGLO JE PRAVO ZAHLAĐENJE: Oblačno vreme u Srbiji, poznato kada nas očekuju letnje temperature

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 07:19

TOPLO SE OBUCITE, STIGLO JE PRAVO ZAHLAĐENJE: Oblačno vreme u Srbiji, poznato kada nas očekuju letnje temperature

Od nedelje sunčano i sve toplije.

U četvrtak svežije za oko 5,6°C u odnosu na sredu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i sa ređom pojavom kratkotrajne kiše popodne.

Vetar ujutru slab severozapadni, a popodne severoistočni i istočni.

Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 18°C u Subotici do 24°C u južnoj Srbiji.

Beograd: U četvrtak svežije nego u sredu uz promenljivu oblačnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa sunčanim intervalima. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 20°C.

Niš: U četvrtak malo svežije nego u sredu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni. Pritisak

Vreme narednih dana: U petak znatno toplije sa dužim sunčanim periodima u prvom delu dana, a popodne uz razvoj oblaka koji može usloviti pojavu lokalnih pljuskova, najpre na severu Srbije.

U subotu svežije uz razvedravanje na severu, a u ostalim predelima promenljivo oblačno sa malo kiše pre podne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.