TOP 10 najboljih golišavih naslovnica!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOP 10 najboljih golišavih naslovnica!

Na spisku najboljih golišavih naslovnica svih vremena, koji je objavio portal Tajm magazina, našla se naslovnica Veniti Fera iz 1991. godine sa trudnom Demi Mur. Tu su i ona s Džonom Lenonom i Joko Ono, golom Kim Kardašijan...

Potpuno gola Demi Mur u sedmom mesecu trudnoće izazvala je burne reakcije kritičara, koji su fotografiju smatrali neprikladnom.

Naslovnica Roling Stona iz 1980. koja prikazuje golog Džona Lenona i njegovu suprugu Joko Ono napravljena je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pet sati pre Lenonovog ubistva, a 2005. je proglašena najboljom naslovnom stranom u poslednjih 40 godina.

Na Tajmovom spisku našle su se i naslovnice sa Kim Kardašijan, Dženifer Aniston, Lindzi Lohan i Dženet Džekson.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.