Izvor: B92, 12.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMISLAV NIKOLIC POVREDJEN U SAOBRACAJNOJ NESRECI

U direktnom sudaru automobila i traktora, na Ibarskoj magistrali kod Gornjeg Milanovca, poginuo je vozac "mercedesa" Sasa Topalovic iz Zemuna, a tri lica, medju kojima i potpredsednik Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolic, zadobila su teze povrede. Nikolic se nalazi van zivotne opasnosti. Dezurni lekar u gornjemilanovackoj bolnici Miro Lazarevic izjavio je da je vozac traktora Svetomir Bacevic zadobio lakse povrede, dok telohranitelj Tomislava Nikolica Goran Gordic ima teske telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede glave i bice prebacen na Neurohirursku kliniku u Beogradu.

Uprava saobracajne policije Srbije objavila je pojedinosti o ovoj nesreci. "U saobracajnoj nezgodi ucestvovali su Svetomir Bacevic, raseljeno lice iz Peci, koji je upravljao traktorom bez registarske oznake, krecuci se iz smera Cacka prema Beogradu, i Sasa Topalovic iz Zemuna, koji je upravljao putnickim vozilom marke Mercedes, koji se kretao iz Beograda prema Cacku", kaze se u saopstenju. Topalovic je umro na putu za bolnicu, a teske telesne povrede zadobio je Goran Gordic, dok su lakse povredjeni Tomislav Nikolic i vozac traktora Bacevic. U saopstenju se istice da je do nezgode doslo kada je traktor iz neutvrdjenih razloga presao na traku kojom se kretao automobil.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.