TOLIKO SE RADOVAO, KUPIO JE NOVU KOŠULJU Potresni detalji o mladiću koji je poginuo prilikom pada sa Petrovaradina - stao je na bedem i...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 11:34

"TOLIKO SE RADOVAO, KUPIO JE NOVU KOŠULJU" Potresni detalji o mladiću koji je poginuo prilikom pada sa Petrovaradina - stao je na bedem i...

Nesreća na Petrovaradinskoj tvrđavi užasnula je sve. Rođaka otkrila potresne detalje.

Mladić (30) iz Paraćina, nastradao je u nedelju ujutru na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon proslave momačke večeri, kada je pao sa bedema, a njegovi rođaci se potresnim porukama opraštaju od njega.

Do strašne nesreće došlo je u ranim jutarnjim satima, kada je nastardali bio u društvu prijatelja koji su prethodno bili na proslavi. Sumnja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je do nesreće došlo kada je mladić stao na rub bedema novosadske tvrđave i izvadio telefon kako bi napravi selfi, ali je u tom trenutku je izgubio ravnotežu i prilikom pada mahinalno za sobom povukao svog dugogodišnjeg prijatelja koji je tom prilikom teško povređen.

Rodbina nastradalog mladića rekla je za Kurir da je vest o njegovoj smrti jako potresla njegovu porodicu, i da su jako teško primili vest a posebno način na koji je poginuo.

- Ostali su nemi kada im je rečeno da je poginuo. On se tom slavlju mnogo radovao, jer je u pitanju njegov prijatelj, a čak je i kupio novu košulju specijalno za tu priliku. Zastrašujuće je to kako je nastradao i ostalo je samo pitanje da li se zaista sve dogodilo zbog fotografije - rekla je rođaka i navela da je pre nekoliko godina nastradali mladić ostao bez oca.

- Njegova porodica sada priprema sahranu, a počivaće pored oca koji je preminuo usled bolesti. Iako to nije bitno, čekamo sada obdukciju da bi saznali koje je sve povrede dobio od pada. Ovo tuga ih je sve uništila, nekako su posle toliko godina došli sebi od smrti oca i nesrećna majka sada sahranjuje i sina -  priča rođaka i objašnjava da su se dvojica prijatelja, drugi mladić koji je povređen, kao mali preslili u grad, a da su poreklom iz jednog sela iz okoline Paraćina.

Rođaka porodice rekla je da su oni pre nekoliko godina zatvorili restoran koji su držali i da od tada nastradali radi u državnoj firmi.

- Obilazili su ovde vikendima i za raspust u selo. Bili su jako pozitivni, sa svima su se družili, šalili i uživali, a sada im je sve to prekinuto. Molimo se da preživi, da bude dobro i da se vrati svojoj porodici - rekla je.

Na društvenim mrežama prijatelji i rođaci se opraštaju od poginulog Paraćinca, a jedna od rođaka se oprostila njegovom fotografijom.

– Počivaj u carstvu nebeskom batice moj – napisala je rođaka koja je objavila njegovu fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.