TO SU BILE NEKE REČI... Advokatica jedne od porodica žrtava masakra u Ribnikaru otkrila detalj sa saslušanja dečaka ubice

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 16:02

"TO SU BILE NEKE REČI..." Advokatica jedne od porodica žrtava masakra u "Ribnikaru" otkrila detalj sa saslušanja dečaka ubice

Advokatica koja zastupa porodicu jedne od žrtava masakra osvrnula se na saslušanje dečaka ubice.

Trećeg maja desio se tragičan događaj u OŠ "Vladislav Ribnikar", gde je učenik sedmog razreda izvršio masakr, rezultirajući smrću devetoro ljudi, uključujući čuvara.

Tog jutra u 8:40, opremljen municijom i dva pištolja, ušao je u školske prostorije. Prvo je pucao na radnika obezbeđenja, a potom i na devojčice koje su se zatekle u hodniku. Nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ušao u učionicu na čas istorije kada je ubio svoje vršnjake iz razreda.

Tragedija se odigrala sa smrtonosnim ishodom za devetoro školskih drugova i radnika obezbeđenja, dok je četvoro njih ranjeno.

Gošća Pulsa Srbije je bila advokatica Zora Dobričanin Nikodinović, koja zastupa porodicu jedne od žrtava masakra.

Ona se osvrnula na saslušanje dečaka ubice, te je rekla da niko nije ni trnuku poveravao u njegove reči kada je iskazao kajanje.

- Što se saslušanja tiče, jedino sam rekla da sam demantovala koleginicu branioca, koja je prethodno iznela par nekih detalja koji nisu bili tačni. Odnosno da li je oružje bilo adekvatno obezbeđeno i u vezi sa tim da je dečak ubica izrazio kajanje. Dakle, niko do nas, ni mi punomoćnici, ni oštećeni, nismo niti jedan njegov gest nije shvatio kao bilo kakvo kajanje. To su bile neke reči koje bi mogle značiti, ali reči bez izraza su samo reči. Niko od nas nije poverovao da je on izrazio kajanje. To smo i komentarisali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOLESNO, BEZDUŠNO! NE DELITE OVE SLIKE! Poremećeni obožavaoci dečaka ubice iz "Ribnikara" čestitkama širom sveta obeležili njegov 14. rođendan: Evo kako da im se SUPROTSTAVITE

Izvor: Blic, 07.Avg.2023

Bolesni, bezdušni trend pojavio se ovih dana na internetu: poremećeni obožavaoci dečaka ubice koji je 3. maja ubio osam devojčica, jednog dečaka i čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar" obeležili su krajem jula njegov 14. rođendan čestitkama iz svih krajeva sveta objavljenim na društvenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.