TO, SESTRO SRPKINJO Amerikanka se udaje za Srbina pa zapevala, svi oduševljeni, izbor pesme ih je doveo do suza! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 07:23

"TO, SESTRO SRPKINJO" Amerikanka se udaje za Srbina pa zapevala, svi oduševljeni, izbor pesme ih je doveo do suza! (VIDEO)

Video snimak je ubrzo postao viralan

Mnoge strankinje koje se zbog ljubavi prema muškarcima iz Srbije odluče za preseljenje u našu zemlju, prvo što urade jeste prihvatanje naše kulture i učenje jezika. A jedna Afroamerikanka, prikupila je brojne simpatije kada je otišla i korak dalje - naučila mnoge sprske hitove narodne muzike od kojih je jedan - pesmu "Vidovdan", otpevala i na svojoj svadbi.

Video sa svadbe Srbina i Afromaerikanke koji je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postao viralan na TikTok-u oduševio je mnoge Srbe, kada je mlada uzela mikrofon i bez greške otpevala nesvakidašnji hit "Vidovdan".

Na snimku se vidi kako mlada, sva ponosna i samouverena, peva pesmu, dok su je gosti gledali sa oduševljenjem, pevajući na glas sa njom i snimajući je svojim telefonima. Da to nije sve, neki su završili i na kolenima, vidno uživajući u njenoj interpretaciji.

Snimak je brzinom svetlosti postao viralan i prikupio skoro 250 hiljada pregleda, a nisu izostali ni komentari u kojima su se brojni korisnici TikToka oduševili, pohvalili ali i zahvalili mladoj.

"To, Srpkinjo naša", "Prelepa a naša snajka. A tek što peva", "Bravo carice", "Dušo naša živa, zdrava i srećna nam bila", "Bravo, snajka", "Svaka čast, lepotice, naklon do poda. Naježila sam se", "To, sestro, Srpkinjo", "Hvala ti što voliš nasu zemlju i ljude", bili su samo neki od bezbroj komentara ispod video snimka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.