TO NIKO NIJE SKORO URADIO, A BILO JE POVODA: Dačić o razvoju događaja nakon vračarskog masakra

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 14:24

TO NIKO NIJE SKORO URADIO, A BILO JE POVODA: Dačić o razvoju događaja nakon vračarskog masakra

Masakr u Ribnikaru uzburkala Srbiju i na političkom planu.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, odgovarajući na pitanje o ostavci ministra Branka Ružića, da ne vidi ličnu odgovornost ministra, ali da poštuje njegovu odluku.

Dačić je ministru zahvalio na dosadašnjem radu jer je, kako je rekao, svakako doprineo radu vlade i izrazio je nadu da će Ružić nastaviti da obavlja poslove na nekom drugom položaju ili funkciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je takođe prokomentarisao da nije video da je neko skoro dao ostavku na neku funkciju, a bilo je različitih povoda.

Na pitanje kako niko od članova vlade nije otišao da zapali sveću u školi ili na groblju stradalim učenicima, Dačić je kazao da nisu želeli da politizuju događaj već su, kaže, otvorili Knjigu žalosti.

Dačić je to rekao posle potpisivanja Sporazuma o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša sa ministrom inostranih poslova maldiva Abdulahom Šahidom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.