TO MORA DA JE BILA VELIKA LJUBAV Fudbaler pevacicu ostavio preko zice

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO MORA DA JE BILA VELIKA LJUBAV Fudbaler pevacicu ostavio preko zice

Fudbaler Borko Veselinović raskinuo je ljubavnu vezu sa pevačicom Katarinom Živković na krajnje neozbiljan način

Naime, on se nije udostojio ni da se vidi sa pevačicom i onda raskine njihovu dvomesečnu vezu, već je to uradio “preko žice”.

Iako nisu hteli da govore o detaljima raskida, izvor blizak pevačici tvrdi da se to desilo jer je Veselinović izmislio priče o njenoj prevari samo da bi je ostavio, a da ju je zapravo ostavio jer posle razvoda nije hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ozbiljnu vezu.

- Njegove izjave da planiraju brak su bile lažne. Kad je rešio da je ostavi, pozvao je Kaću i napao je da mu je neverna. Iako ga je ona uveravala da su to samo tračevi i da u njenom životu ne postoji drugi muškarac, on je rekao da ne želi više da bude sa njom. Izgleda da je on izmislio tu priču kako bi mu bilo lakše da raskine - naglašava izvor i dodaje da on i dalje širi priču po gradu da ga je pevačica varala.

Kaća je potvrdila ova saznanja.

- Zaista se ne bih vraćala na nešto što je gotovo. Borko i ja nismo više zajedno, on je izabrao da veruje drugima. Ne znam šta je pozadina svega toma, a i iskreno, i ne zanima me- rekla je Živkovićeva.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.