TO JE KOMPLIMENT! Tramp otkrio ŠTA STOJI iza Putinove ljubavi prema Bajdenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 18:25

"TO JE KOMPLIMENT!" Tramp otkrio ŠTA STOJI iza Putinove "ljubavi" prema Bajdenu

"To uopšte nije loše šta je rekao"

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da izjavu ruskog lidera Vladimira Putina o tome ko je bolji za Moskvu od dvojice kandidata za predsednika SAD, doživljava kao kompliment.

Podsetimo, Putin je u intervjuu novinaru Pavelu Zarubinu rekao da Rusiji više odgovara Bajden jer je iskusniji i predvidljiviji.

- To je kompliment. Mnogi će reći da je to loše, a uopšte nije tako, to je dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je on pred pristalicama u Čarlstonu u Južnoj Karolini.

Kako je objasnio, njemu je pošlo za rukom da zaustavi "Severni tok 2". Tramp takođe smatra da Rusiji više odgovara Bajden jer će on "dati sve, pa i Ukrajinu, kao poklon".

- Jedini predsednik od poslednjih pet koji ništa nije dao Rusiji je Donald Tramp -  rekao je on.

Srbija Danas/Kurir/Petar Pašić/Prenela: A.Z.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.