TO JE KOD NAS NORMALNO! Razvila biznis od kog zarađuje 60.000 dnevno! CENA MORA DA BUDE VISOKA jer to nije nešto što inače radite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 07:47

"TO JE KOD NAS NORMALNO!" Razvila biznis od kog zarađuje 60.000 dnevno! "CENA MORA DA BUDE VISOKA jer to nije nešto što inače radite!"

Devojka po imenu Kirmi iz Japana, tvrdi da svaki dan zaradi pravo malo bogatstvo predstavljajući se kao nečija devojka.

Ona radi osam sati na dan i nudi svoje vreme ljudima koji će to platiti. Lepotica navodno zarađuje do 455 funti dnevno, oko 9.858 funti mesečno, kako bi pravila društvo usamljenim momcima.

Posao je započela pre nekoliko godina, objašnjavajući da je njen prvi klijent bio spreman da plati više od 455 funti za njeno prisustvo. Influenserka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ima 233.200 pratioca, objasnila je da su "plaćeni dejtovi nešto normalno" u njenom rodnom Japanu.

Kirmi sada živi u Meksiku i pitala se da li bi i tamo mogla da napraviti nešto slično.

"Imala sam obožavaoce i momke koji su već hteli da izlaze sa mnom. Počela sam da se sastajem s njima, naplaćujem im i da idem na izlete. Nemaju samo oni korist od toga, imam i ja. Osim toga, većina ljudi voli da to ostane u tajnosti, a klijent obično želi da ode iz centra grada grada", rekla je.

Kirmi naplaćuje najmanje 435 funti za svoje društvo s nekim tipovima koji su spremni da izdvoje hiljade da provedu vreme s njom.

Mora da bude visoka cena jer to nije nešto što inače radite. To je posebna prilika i ohrabrujem druge žene da ne izlaze s tipovima besplatno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.