TO JE DNO DNA! Đilasovci vređali NAJVEĆEG ŽIVOG srpskog naučnog radnika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 15:34

TO JE DNO DNA! Đilasovci vređali NAJVEĆEG ŽIVOG srpskog naučnog radnika!

Ponašanje koje nije dostojno ni bolje kafane, a ne Narodne Skupštine.
Naša opozicija je još jednom postavila standarde.  Taman tada se pomisli da su dotakli dno dna oni dokažu da mogu još dublje da odu. 
Perjanice Đilasovih izmećara Marinka Tepić i Aleksandar Jovanović Ćuta su danas pokazali da ne poštuju ne samo dostojanstvo Narodne skupštine, već ni dostignuća jednog od naših najvećih živih naučnih radnika, prof. dr Stojana Radenovića. Oni su mu rekli da je nesposoban i da su verovali da će naučiti kako da vodi sednicu.
Profesor Radenović je samostalno vodio sednicu jer su članovi koalicije "Srbija protiv nasilja" (kako to licemerno zvuči kada koaliciju prestavljaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.