TMZ: Uhapšen Rade Šerbedžija; Glumac: Rutinska kontrola

Izvor: Prva.rs, 30.Jun.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TMZ: Uhapšen Rade Šerbedžija; Glumac: Rutinska kontrola

Kako prenosi portal TMZ, Šerbedžija je priveden nakon što su policajci proteklog vikenda dobili nekoliko poziva ljudi koji su navodno primetili kako glumac u svom automobilu krivuda ulicama.
Kada su ga zaustavili, policajci su navodno u automobilu pronašli i otvorenu bocu viskija, a, kako se navodi, Šerbedžija je bio vidno pijan, navodi TMZ.
Alkotestom je utvrđeno da je poznati glumac u krvi imao veću količinu alkohola od dozvoljene, nakon čega je priveden na trežnjenje. Šerbedžija >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je nakon nekoliko sati pušten iz pritvora uz kauciju.
Glumac se nije oglašavao povodom ovih navoda, dodaje TMZ.
Međutim, Šerbedžija za "Blic" kaže da se radilo samo o rutinskoj kontroli i da je na licu mesta platio kaznu.
"Nije bilo nikakvog prekršaja u vožnji. Zaustavili su me rutinski i pošto sam popio tri čaše vina, alkotest bio je malo iznad dozvoljene granice", kaže glumac za "Blic".
On dodaje da je na licu mesta platio kaznu i da je pušten.
Izvor: b92, blic

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Rade Šerbedžija laže da nije priveden zbog vožnje u pijanom stanju?

Izvor: Tracara.com, 01.Jul.2018, 03:24

Poznati glumac Rade Šerbedžija uhapšen je prošle sedmice u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju. Kako prenosi portal TMZ, Šerbedžija je priveden nakon što su policajci uočili njegov Lexus kako krivuda ulicama. Kako navodi ovaj portal, malo je falilo da Šerbedžija svojim automobilom ošteti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.