TLC prekidanja emitovanje rialitija Kejt + 8

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLC prekidanja emitovanje rialitija "Kejt + 8"

Televizijski kanal TLC odlučio je da prekine dalje snimanje rialitija "Kejt + 8" sa Kejt Goslin i njenom decom u glavnim ulogama.

Nakon što se majka osmoro dece Kejt Goslin razvela od svog supruga Džona popularnost serijala počela je da opada, te su producenti sada odlučili da prekinu dalje emitovanje hronologije njenog života sa osmoro dece.

Kejt Goslin je izjavila da joj je žao zbog ovakvog razvoja situacije, ali da je za šest godina koliko se šou emitovao bilo više nego uzbudljivo, te da će se ona sa svojom decom sada okrenuti nekim drugim stvarima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TLC prekida emitovanje rialitija “Kejt + 8″

Izvor: CrveniTepih.com, 16.Avg.2011

Televizijski kanal TLC odlučio je da prekine dalje snimanje rialitija 'Kejt + 8" sa Kejt Goslin i njenom decom u glavnim ulogama. Nakon što se majka osmoro dece Kejt Goslin razvela od svog supruga Džona popularnost serijala počela je da opada, te su producenti sada odlučili da prekinu dalje emitovanje...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Majka osmorki dobila otkaz!

Izvor: S media, 17.Avg.2011, 12:49

Popularna emisija o Kejt Goslin, mami sa osmoro dece, biće ugašena!..Kejt Goslin, mama osmoro dece poznata po rijalitiju "Kejt plus osam", ostaće bez posla pošto su joj producenti saopštili da "gase" emisiju posle šest godina prikazivanja...Nikolet Šeridan se vraća u "Očajne domaćice"..Neizvesna...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.