TINEJDŽERKU UBIO MOBILNI! Hitna je samo mogla da konstatuje SMRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TINEJDŽERKU UBIO MOBILNI! Hitna je samo mogla da konstatuje SMRT!

Jedna devojčica poginula je nedavno, kada joj je mobilni telefon, koji je bio na punjaču, upao u kadu.

Julija Visotskaja (14) doživela je strujni udar, a zatim se udavila u kadi u svom domu u Čeboksariju u Rusiji.

Njeni roditelji su odmah pozvali hitnu pomoć, ali je bilo prekasno. Medicinski radnici su mogli samo da proglase smrt na licu mesta.

Radi se o trećem ovakvom slučaju za godinu dana u Rusiji, uprkos ponovljenim upozorenjima.

Russian >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teen dies while charging phone in bathroom https://t.co/OqRF3UMXrb

9news: A 14-year-old girl in Russia has reportedly died after being electrocuted in the bath while charging a mobile phone.

Yulia Vysotskaya was listening to music on her mobile when the accident hap…

— Goal300 (@Goal_300) March 20, 2019

Zvaničnici su rekli da korišćenje mobilnih telefona za vreme kupanja, naročito dok je aparat uključen u struju, predstavlja "ruski rulet".

U decembru je Irina Ribnikova (15), majstor borilačkih veština, umrla dok je koristila svoj "ajfon" koji se punio, dok je bila u kadi.

Ksenija P, stara 12 godina je slušala muziku dok joj je telefon bio uključen na punjač. Njena majka ju je zatekla u kadi mrtvu, a glava joj je bila pod vodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.