TINEJDŽERI PRETUKLI ZATVORSKOG ČUVARA: Sigurnosna kamera zabeležila jezive scene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 08:07

TINEJDŽERI PRETUKLI ZATVORSKOG ČUVARA: Sigurnosna kamera zabeležila jezive scene!

Na kraju su drugi zatvorski službenici uspeli da zaustave tuču

Šokantan snimak zabeležio je trenutak kada su dvojica tinejdžera isprebijala zatvorskog čuvara i gazila mu po glavi tokom nereda u zatvoru.

Državno tužilaštvo objavilo je mučan snimak koji prikazuje Finlija Filipsa, tada 16, i Marzina Mošena, tada 17 godina, kako neprekidno udaraju policajca u jedinici za mlade prestupnike u zatvoru u Velsu.

Sud u Njuportu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čuo kako je jedan zatvorenik udario Filipsa u lice što je izazvalo masovnu tuču.

Rajan Jang, koji je bio oficir za fizičku obuku i zatvorski čuvar, pokušao je da zaustavi tuču u komunalnoj zoni ujutru 18. jula 2021. Ali ubrzo je ostao bez svesti kada je par pokrenuo zastrašujući napad na njega.

- Jang je držao jednog od muškaraca na podu. Njegovo poslednje sećanje na incident je bilo da je, dok je bio na podu, zadobio nekoliko udaraca u glavu pre nego što je izgubio svest - rekla je tužiteljka.

- Finli Filips se može videti na bezbednosnim kamerama kako udara Janga pesnicom u glavu. Marzin Mošen se uključuje u incident kada jeJang već donekle onesposobljen na podu. Jasno se može videti kako gazi po glavi Janga. I Filips i  Mošen su nameravali da povrede još jednog muškog zatvorenika, ali su povredili samo Janga - rekla je tužiteljka.

. Zatvorski čuvar Jang je pronađen kako leži, bez svesti. Odveden je u hitnu pomoć gde mu je posekotina na levom oku tretirana lepkom i šavovima. Jang se borio sa potresom mozga i nije mogao da se vrati na posao osam nedelja. Ostao mu je i ožiljak na oku. Od napada muči se da zaspi i podvrgnut je kognitivno-bihejviorističkoj terapiji zbog traume.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.