Izvor: Press, 07.Dec.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TINEJDŽERI HULIGANI: Pretukli dečaka bejzbol palicom iz čista mira!

Jedan petnaestogodišnjak pretučen je bez razloga u petak uveče u naselju Detelinara u Novom Sadu. Udaren je palicom u glavu zabog čega je bio na ušivanju.
Dečakov otac, Petar Dragićević, kaže da mu se sin vraćao kući sa treninga kada su, oko 21.45 sati u dvorištu zgrade u Rumenačkoj ulici, dvojica mladića počeli da mu dobacuju. Sin mu je rekao su imali svega 16 ili 17 godina.
- Sedeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su na kupama, vikali su i zapitkivali za koga navija. On se okrenuo, blago nasmejao i produžio, ali nije želeo da im odgovori. Naređivali su mu da stane, ali kako to nije uradio, potrčali su za njim i sustigli ga u ulazu – kaže Dragićević.

PROČITAJTE JOŠ:
REKORDER SA 5,5 PROMILA ALKOHOLA: Slupao se pa „prilegao“ da odmori
Pokušao da zapali automobil sa 580 bokseva cigareta
TRAGEDIJA U PROKUPLJU: Uhapšen vozač mercedesa koji je ''pokosio'' devojčice na pešačkom prelazu, nije imao dozvolu
   
Petar kaže da su napadači insistirali da dobiju odgovor za koji klub njegov sin navija. Jedan od maloletnika je pokušao da ga šutne, ali se dečak izmakao, te je drugi izvadio palicu kojom ga je snažno udario u glavu.
- Kada su videli da rana krvari, uplašili su se i razbežali. Policija je uzela zapisnik, a nama je rečeno da će nam javiti šta su saznali – kaže Dragićević. On dodaje da mu je sin rekao da su huligani imali navijačke šalove, ali kako je bio mrak, ne seća se obeležja kog kluba su nosili. Inače, Petar kaže da njegov sin nije navijač ni jednog kluba, kao i da je primeran đak drugog razreda srednje škole.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejzbol palicom pretukli dijete

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Dec.2014

Jedan petnaestogodišnjak pretučen je bez razloga u petak uveče u naselju Detelinara u Novom Sadu. Udaren je palicom u glavu zabog čega je bio na ušivanju. Dječakov otac, Petar Dragićević, kaže da mu se sin vraćao kući sa treninga kada su, oko 21.45 sati u dvorištu zgrade u Rumenačkoj ulici,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.