TINEJDŽER POGINUO DOK SE SNIMAO ZA DRUŠTVENE MREŽE: Nije prva žrtva, a policija je već više puta zatvarala ovo kultno mesto (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 14:43

TINEJDŽER POGINUO DOK SE SNIMAO ZA DRUŠTVENE MREŽE: Nije prva žrtva, a policija je već više puta zatvarala ovo kultno mesto (VIDEO)

Tinejdžer je poginuo dok je pokušavao da se popne na jedan od lukova mosta kako bi snimak objavio na društvenim mrežama.

- Jedan sedamnaestogodišnjak poginuo je prošlog vikenda dok je pokušavao da se popne na luk mosta u Los Anđelesu kako bi snimak svog poduhvata preneo preko društvenih mreža – navodi se u policijskom saopštenju.

Policija je, nakon primeljenog poziva, otišla na lice mesta gde je zatekla dečaka koji je u bolnici proglašen mrtvim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tinejdžer se okliznuo i pao dok je pokušavao da se popne na most kako bi se snimio za društvene mreže. 

Inače, ovaj most je otvoren prošlog jula i zamenio je stari most koji je povezivao centar grada i stari deo grada.

Most koji je ukrašen sa hiljadama LED sijalica i ima pogled na nebodere grada najveći je most koji je sagrađen u Los Anđelesu.

Dizajniran je sa ciljem da postane gradska znamenitost.

Postigao je ovaj cilj, ali sa popularnošću je došla i mračna strana cele priče.

Policija je već nekoliko puta zatvarala ovaj most jer je postajao žarište pogibeljnih trka i vratolomija u vozilima.

Bilo je vratolomija i van vozila. Tako je jedan muškarac postavio stolicu na mostu kako bi se ošišao i taj snimak okačio na društvenim mrežama.

Ovog januara na mostu je ubijen jedan muškarac tokom snimanja muzičkog spota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.