TINEJDŽER NASUMIČNO PUCAO NA PROLAZNIKE Ubio troje ljudi, oglasili se iz policije: Otvorio vatru iz najmanje tri oružja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 07:54

TINEJDŽER NASUMIČNO PUCAO NA PROLAZNIKE Ubio troje ljudi, oglasili se iz policije: Otvorio vatru iz najmanje tri oružja

Oglasila se policija.

Naoružani tinejdžer (18) u gradu Farmingtonu u Novom Meksiku nasumično je pucao na prolaznike i ubio troje ljudi pre nego što ga je policija ubila ispred crkve, potvrdile su vlasti. U incidentu je ranjeno i šestoro osoba, među njima dva policajca.

Portparolka policije Farmingtona, Šaniz Gonzales, rekla je za Rojters da je 18-godišnjak nasumice pucao na prolaznike i da za sada nije poznat motiv napada. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodaje kako je otvorio vatru iz najmanje tri oružja, s time da je jedno od njih bila puška AR-15.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak napada na kom se vidi kako čovek odeven u crno prolazi ispred crkve "First Church of Christ Scientist" i nosi predmet koji liči na pištolj, nakon čega ga ubija policija. Policija je potvrdila autentičnost snimka. Za sada nisu objavljeni detalji o žrtvama.

- Osumnjičeni je ubijen na licu mesta. Ustreljena su dva policajca, jedan iz policije Farmingtona i jedan iz državne policije Novog Meksika, a obojica su trenutno u Regionalnom medicinskom centru San Huan na lečenju zbog povreda i u stabilnom su stanju - navela je policijska uprava Farmingtona u izjavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.