TINEJDŽER (19) PREMINUO NAKON ŠTO JE UPUCAN U GLAVU: Policija započela istragu, komšije su PRESTRAVLJENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 16:31

TINEJDŽER (19) PREMINUO NAKON ŠTO JE UPUCAN U GLAVU: Policija započela istragu, komšije su PRESTRAVLJENE

Tinejdžer (19) preminuo nakon što je ranjen u glavu, policajci započeli istragu.

Devetnaestogodišnjak je sinoć pronađen sa prostrelnom ranom na glavi nakon krvoprolića u vrtovima Hornsei Rajs, Islington.

Momak je hitno prebačen u bolnicu, ali nažalost mu nije bilo spasa, nedugo zatim je proglašen mrtvim.

Policija kaže da su najbliži rođaci tinejdžera obavešteni i da će s vremenom biti izvršena obdukcija. A jedan devetnaestogodišnjak je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uhapšen zbog sumnje da je posedovao oružje i ostaće u pritvoru.

Jedan užasnuti svedok izvestio je da je tokom pucnjave čuo "pucketanje".

Rekli su da je dečak ležao na podu i da je bio pogođen u lice. Svedok je takođe rekao da je nakon pucnjave tinejdžera video nekoliko muškaraca u kapuljačama i trenerkama. Dodao je:

- Sve komšije su prestravljene, ovde se nikad ništa slično ne dešava. Ovo je otmeno mesto, srednje klase, nema ovde nasilnika i ljudi sa pištoljima, rekao je svedok za britanski Sun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.