TINEJDŽER (18) UBIO DEVOJKU, pa satima sedeo u sobi sa NJENIM TELOM! Prijateljica otkrila jezive detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 07:06

TINEJDŽER (18) UBIO DEVOJKU, pa satima sedeo u sobi sa NJENIM TELOM! Prijateljica otkrila jezive detalje

Zadavio svoju devojku, pa satima sedeo pored njenog mrtvog tela.

Tinejdžer iz Ohaja koji je optužen da je zadavio svoju bivšu devojku na putovanju prošlog meseca, navodno je satima sedeo u sobi sa njenim mrtvim telom pre nego što je ubo sebe nožem u grudi, prema novim detaljima o ubistvu.

Policija navodi da je Blejk Linkus (18) zadavio svoju bivšu devojku Natali Martin, takođe 18, dok su njih dvoje bili na postdiplomskom putovanju u Mirtl Biču, u Južnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kaliforniji. Tinejdžeri su upravo završili srednju školu Filo u Dankan Folsu u Ohaju u maju i boravili su u iznajmljenom objektu u Južnoj Karolini sa grupom prijatelja.

- Oko 9 sati ujutru, Blejk je izašao, ubo se nožem u grudi i svi su ustali i izbezumili se i pitali: "Gde je Natali? Gde je Natali?" - rekla je Bruklin Ferel, prijateljica para, za Foks njuz.

Ferel, koja je govorila na sahrani Natali Martin ranije ovog meseca i predstavila se kao jedna od najstarijih prijateljica tinejdžerke, rekla je da su dvojica njihovih prijatelja pokušala da ožive devojku, ali je bilo „prekasno“.

- Bila je hladna i ukočena - rekla je Ferel.

Martin i Linkus su raskinuli u februaru, prema rečima Ferel. Ona je rekla da je Linkus, koji je bio srednjoškolski rvač i fudbaler, postao nasilan prema Natali u jednom trenutku pre njihovog raskida.

 - Uzeo ju je i bacio preko sobe - tvrdi Ferel.

Bivši par se svađao dan pre ubistva jer je Natali Martin slala poruke drugom muškarcu, navodi Bruklin Ferel.

Sledeće noći, Ferel je rekla da je grupa prijatelja na putovanju otišla u klub, ali je Natali Martin rekla da se ne oseća dobro i vratila se u kuću za iznajmljivanje sa Linkusom. Kada se grupa vratila kasnije te noći, Ferel je rekla da moraju da uđu na zadnja vrata jer se niko nije javljao ispred. Vrata Nataline i Linkusove sobe takođe su bila zaključana, rekla je.

Svi su spavali do 7 sati ujutro, prema Ferel, ali su se probudili dva sata kasnije kada je Linkus navodno izleteo iz spavaće sobe, sa krvavim grudima i vikao "Natali se ne budi!"

Blejk Linkus je u zatvoru bez kaucije i čeka na suđenje za ubistvo. Smrt je potresla mali grad u Ohaju odakle je par, rekla je Ferel, koja je pokrenula GoFundMe stranicu da pomogne porodici Natali Martin.

- Natali je živela svoj život punim plućima sa radošću, smehom i ljubavlju. Donela je pravu sreću svima koji su je poznavali. Imala je slobodan, čist i divlji duh sa zaraznim smehom, ličnost koja je svakoga mogla da izvuče iz najmračnijih dana - navodi se u njenoj čitulji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.