TINA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT NA 27 MINUTA: Boje su bile tako žive, sve je izgledalo stvarno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 09:50

TINA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT NA 27 MINUTA: Boje su bile tako žive, sve je izgledalo stvarno (FOTO)

Naučnici kažu da su vrlo blizu objašnjena šta se dešava tokom smrti.

Nesvakidašnja priča Amerikanke Tine Hajns ponovo je aktuelna, a podstiče rasprave na mrežama o mogućem postojanju zagrobnog života.

Ona je u februaru 2018. godine doživela srčani zastoj, a svaki pokušaj njenog supruga Brajana da je reanimira, bio je bezuspešan.

Takođe i lekari su pokušali da je vrate u život, ali bezuspešno.

Izračunato je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila mrtva 27 minuta.

Nakon buđenja iz kliničke smrti, Tina je zatražila olovku i papir i lošim rukopisom napisala “Stvarno je” i pogledala gore, kako bi pokazala na šta misli.

- Bilo je stvarno, boje su bile tako žive - izjavila je Tina, koja tvrdi da je videla Isusa. 

Reči stručnjaka potvrđuju da ovakva iskustva nisu retka kao što mislimo, već između 10 i 20 odsto ljudi ima vizuelne epizode tokom kliničke smrti, dok se ostali ne sećaju ničega.

Iako takve epizode mogu izgledali mistično, prosvetljujuće, naučnici veruju da su nadomak naučnog objašnjenja šta se dešava tokom iskustva bliske smrti.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.