TIMSKI DUH: Kapiten i direktor vodili igrače Zvezde na ručak!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIMSKI DUH: Kapiten i direktor vodili igrače Zvezde na ručak!

Odlična atmosfera u Zvezdi pred odlučujuće utakmice

BEOGRAD - Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović i kapiten kluba Nenad Milijaš odveli su igrače na zajednički ručak.

Drugi put u poslednjih dvadesetak dana kompletna ekipa, stručni štab i deo uprave Crvene zvezde otišli su posle treninga na zajednički ručak, prenosi Sportski žurnal.

Stojadinović i Milijaš su želeli na taj način da održe odličnu atmosferu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u timu uoči preostale četiri utakmice u domaćem šampionatu.

Povod za okupljanje na Carevoj ćupriji bili su njihovi nedavni rođendani. Trener crveno-belih Rikardo Sa Pintu je posle pobede u Borči naredio je da se autobus zaustavi ispred jednog od restorana na ulazu u Beograd i odveo je igrače na piće.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa dva boda manje od prvoplasiranog Partizana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.