Izvor: B92, 15.Avg.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANIC PODNOSI TUZBU, VESIC ODGOVARA

Savetnik za medije jugoslovenskog predsednika Aleksandar Tijanic izjavio je da ce do kraja ove nedelje podneti tuzbu protiv funkcionera Demokratske stranke Gorana Vesica zbog toga sto je na njegov racun javno izrekao vise neistina. Tijanic je za "Dan", pobijajuci Vesiceve tvrdnje, rekao da nije bio na odmoru u Italiji, da ima zavrsenu srednju skolu i da nije razgovarao s bivsim funkcionerom DB Momirom Gavrilovicem. Vesic je, prema Tijanicevim recima, sve to tvrdio. Posto to nije tacno, Tijanic >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najavio da ce protiv Vesica podneti tuzbu sudu.

Povodom najave Tijanica da ce protiv njega podneti tuzbu, Vesic u izjavi za B92 kaze da 'je zapanjen izjavom bivseg ministra za informisanje u vladi SPS i JUL Aleksandra Tijanica'. 'On je poznat kao covek s problemima, kao konfliktna licnost koja ne postoji ako nije u svadji s nekim. Mislim da mu vikanje i urlikanje nece mnogo pomoci, mnogo je lagao ovih dana, preigrao se, pokusava da sakrije ono sto je ucinio. Ja sam spreman da s njim suocim stavove, bilo gde, ali moram da priznam da mi se gadi da s tim covekom sedim bilo gde u istoj prostoriji', izjavio je Vesic, javlja B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.