TEŽAK UDES U UŽICU: Troje povređenih, među njima trudnica i dete! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 20:39

TEŽAK UDES U UŽICU: Troje povređenih, među njima trudnica i dete! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći u Užicu troje povređenih

Tri osobe, među kojima i jedno dete, povređene su večeras u udesu u Užicu, u kojem su učestvovala tri vozila, javljaju beogradski mediji.

Povređeni su muškarac, trudnica i dete, a do saobraćajne nesreće došlo je nešto pre 19 časova na raskrsnici ulica Karađorđeve i Miloša Obrenovića u Užicu, kod spomenika na Dovarju.

Troje povređenih prevezeno je u užičku bolnicu, a prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz te ustanove, niko od njih nije životno ugrožen.

Zbog jakog udesa, zatvorena Karađorđrva ulica!!!

Posted by UŽICE - OGLASNA TABLA on Sunday, April 18, 2021

Na lice mesta pristigli su užički vatrogasci, ali potrebe za njihovom intervencijom nije bilo jer su povrđeni izvučeni iz vozila pre njihovog dolaska.

U udesu su učestovovali "honda", "fiat punto" i "pežo", a zbog uviđaja koji je u toku Karađorđeva ulica je zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje povrijeđeno u udesu u Užicu, među njima i dijete

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2021

BEOGRAD - Tri osobe, među kojima i jedno dijete, povrijeđene su večeras u udesu u Užicu, u kojem su učestvovala tri vozila, javljaju beogradski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Udes u Užicu, među poveđenima dete

Izvor: B92, 18.Apr.2021

Tri osobe, među kojima i jedno dete, povređene su večeras u udesu u Užicu, u kojem su učestvovala tri vozila, javljaju beogradski mediji...Kako prenosi ''Blic'', povređeni su muškarac, trudnica i dete, a do saobraćajne nesreće došlo je nešto pre 19 časova na raskrsnici ulica Karađorđeve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.