TESTIRANA NOVA RUSKA IGRAČKA: Ratni brod Admiral Kasatonov spreman za najveće podvige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 10:06

TESTIRANA NOVA RUSKA IGRAČKA: Ratni brod "Admiral Kasatonov" spreman za najveće podvige (VIDEO)

Tokom juna, brod će proći reviziju, nakon čega će biti predat ratnoj floti

Fregata "Admiral flota Kasatonov", projekta 22350, završila je državna testiranja i vratila se u brodogradilište "Severni verf" u Sankt Peterburgu radi revizije, saopštila je pres-služba kompanije.

.

Prema podacima pres-službe kompanije, za vreme završnih testiranja u Baltičkom moru bile su testirane karakteristike broda, rad sistema i naoružanje, uvežbana saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa podmornicama i avijacijom, izvedena spasilački i evakuacioni manevri.

Poslednjih deset meseci, brod je prolazipo testiranja u dve flote - Severnoj i Baltičkoj, radio u različitim vremenskim uslovima.

"Admiral flote Kasatonov" ući će u sastav Severne flote kao i njegov prethodnik istog projekta "Admiral flote SSSR Gorškov".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.