TEŠKO SKRNAVLJENJE PRAVOSLAVNE SVETINJE! Policija HITNO reagovala, UKLONJENE zastave Albanije i terorističke OVK

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 18:16

TEŠKO SKRNAVLJENJE PRAVOSLAVNE SVETINJE! Policija HITNO reagovala, UKLONJENE zastave Albanije i terorističke OVK

Policija je odmah reagovala
Zastave Albanije i UČK, koje su bile postavljene na crkvi Svetog Atanasija na Tetovskoj tvrđavi i ispred ulaza ovog značajnog arheološkog nalazišta, uklonjene su, ali ostaje pitanje ko ih je i sa kojom namerom postavio.
Crkveni odbor hrama obavestio je lokalne vlasti o skrnavljenju ovog verskog objekta. Incident se dogodio juče, kasno popodne. Kako su preneli neki mediji, zastava UČK, bila je postavljena na kod ulaza u tvrđavu.
Portparol SVR Tetovo Marjan Josifoski potvrdio je da je po prijemu prijave odmah poslata ekipa na lice mesta. Skopski mediji podsećaju da se sličan incident dogodio krajem novembra kada je skinuta zastava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.