TEŠKI KOMPLEKSI POLITIČARA IZ ZAGREBA: Vučić je četnik, Srbija da plati 45 MILIJARDI EVRA!

Izvor: Press, 01.Nov.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKI KOMPLEKSI POLITIČARA IZ ZAGREBA: Vučić je četnik, Srbija da plati 45 MILIJARDI EVRA!

Hrvatski političari Miro Bulj i Vladimir Šeks optužili predsednika Srbije da je 'četničkog porekla'!?! Traže da im Srbija isplati astronomsku ratnu odštetu.
Foto: Informer.rs
Antisrpska histerija ne jenjava u Zagrebu. Hrvatski političari juče su opet udarili na predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom!?!
Poslanici hrvatskog Sabora zatražili su istovremeno i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Hrvatska tuži Srbiju i da na ime ratne odštete, zbog navodne agresije, zatraži neverovatnih 45 milijardi evra!
Obične provokacije
Ovaj predlog izneo je poslanik 'Mosta' Miro Bulj, koji je na predsednika Srbije udario na najprizemniji način.
- Vaša je dužnost (HDZ-a, prim. ur.) da zaustavite izjave vašeg koalicionog partnera Milorada Pupovca, koji generala Janka Bobetka upoređuje sa ratnim zločincima poput Ratka Mladića i ostalih. Ne sme se dozvoliti da nam čovek spolja, koji je predsednik Republike Srbije, četnik Vučić, upućuje poruke o hrvatskim braniteljima... - naveo je Miro Bulj u hrvatskoj skupštini i dodao da bi naplatom ratne odštete od Srbije u visini od 45 milijardi evra "Hrvatska imala para za sve" (!?!).
Na njega se odmah nadovezao i zloglasni funkcioner HDZ još iz vremena rata Vladimir Šeks, pa je i on Vučića nazvao četnikom.
- Pa što će nama jedan četnik propisivati zakone. Fućka mi se što je predsednik države, on je četnik! - naveo je u uličarskom maniru Šeks.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.