TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN LAJČAKA! Nebojša Medojević opleo po evropskim diplomatama: Vi ste bedni plaćenici crnogorske mafije, treba vas pohapsiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 14:37

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN LAJČAKA! Nebojša Medojević opleo po evropskim diplomatama: Vi ste bedni plaćenici crnogorske mafije, treba vas pohapsiti

Lider Pokreta za promjene raskrinkao mrežu plaćenika DPS-a.

Predsednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, tvrdi da je visoki izaslanik za zapadni Miroslav Lajčak pružao i da i dalje pruža logističku podršku kriminalnoj hobotnici DPS-a.

- Miroslav Lajčak je odavno vrbovan od strane Đukanovicevog narko kartela i omogućio je logističku podršku u Slovačkoj. Svi viđeniji šefovi DPS narko kartela imali su pasoše, firme, štekove u Slovačkoj!!! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << -  naveo je Medojević.

Medojević se pita kakva je uloga Miroslava Lajčaka u širenju aktivnosti DPS narko kartela u Slovačkoj i da li su ubistva novinara u Slovačkoj povezana sa istraživanjem veza slovačkih vlasti sa, kako je naveo, DPS narko mafijom.

- Više godina sam upozoravao da je francuski obaveštajac Daržan bio zadužen za vrbovanje političara u Evropskom Parlamentu za interese Đukanovićevog narko kartela. Đukanovićev narko kartel je finansirao aktivnosti Daržana u Briselu koji je vrbovao Lajčaka, Lipku, Jelcina, Jakića , Tanoka… i čitavu garnituru korumpiranih Evropskih birokrata koji su za krvavi novac mafije zastupali njihove interese u Briselu!!!.

Lider PZP-a je na kraju zaključio:

- Medo je sve u pravu!!! Vi ste bedni plaćenici CG mafije i treba vas sve pohapsiti. Od Lajčaka pa redom!! Bedni plaćenici narko kartela!!.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.