TEŠKA TUGA: Preminula starica teško povređena u požaru u Gadžinom Hanu, ceo život se borila sa opakom bolešću

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 15:03

TEŠKA TUGA: Preminula starica teško povređena u požaru u Gadžinom Hanu, ceo život se borila sa opakom bolešću

Imala epilepsiju, pa izgorela u najtežim mukama.

Starica (81) iz Čagrovca kraj Gadžinog Hana koja je teško povređena u požaru koji je juče zahvatio njenu kuću, preminula je u toku prepodneva u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, potvrdili su za ALO! u toj zdravstvenoj ustanovi.

Ekipa Doma zdravlja u Gadžinom Hanu ukazala joj je prvu pomoć i prebačena je u UKC Niš. Nakon konsultacije otorinolaringologa, oftamologa, plastičnog hirurga i anesteziloga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primljena je u Urgentni centar zbog hirurškog zbrinjavanja opekotina. Posle toga hospitalizovana je na Klinici za anesteziju, gde je i preminula.

- Ona je od 18 godine, imala epilepsiju. Bila je bolesna, šta se desi juče, ne znam, ni kako je vatra buknula, ali najverovatnije se sve izdešavalo kada je ložila, mora da je neka varnica izletela iz šporeta, i eto šta se desi  - prepričava jezive scene njena sestra.

Naložena je obdukcija tela nastradale žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.