TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KIKINDI: Poginuo motociklista, među troje povređenih i dete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 23:20

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KIKINDI: Poginuo motociklista, među troje povređenih i dete!

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras posle 18 sati dogodila u Kikindi, na raskrsnici ulica Partizanske i Zmaj Jovine,jedno lice je izgubilo život

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Kikindi povređena su tri lica među kojima i trogodišnje dete, koje je zadobilo lakše povrede i u dobrom je stanju.

U sudaru automobila i motocikla teže telesne povrede, opasne po život, zadobio je motociklista M.O.(50), koji je kasnije preminuo tokom transporta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz kikindske bolnice za Klinički centar u Novom Sadu.

Žena D. A. B. (42), koja je vozila automobil, prebačena je na lečenje u Zrenjanin, jer je zadobila prelom kuka.

Iz policijske uprave u Kikindi rekli su da je na automobil naleteo motocikl.

Dete koje je bilo na zadnjem sedištu automobila u sedištu za decu, verovatno će biti brzo upućeno na kućni oporavak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Troje povređenih u udesu u Užicu, među njima DETE I TRUDNICA

Izvor: Blic, 18.Apr.2021, 20:16

Muškarac, žena u drugom stanju i dete povređeni su udesu koji se večeras nešto ispred 19 sati dogodio na raskrsnici ulica Karađorđeve i Miloša Obrenovića u Užicu, kod spomenika na Dovarju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.