TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Na autoputu sudar šlepera i dva automobila  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 09:28

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Na autoputu sudar šlepera i dva automobila (FOTO)

Teška saobraćajna nesreća desila se na auotputu A2 u Hrvatskoj

Teška saobraćajna nesreća dogodila se noćas na hrvatskom autoputu A2 Zagreb - Macelj, između čvorova Zabok i Sveti Križ Začretje.

Saobraćaj je između tih čvorova zatvoren u oba smera, javlja jutros Hrvatski auto-klub.

03:00 Prometna ,šleper i dva auta, autoput Krapina Zagreb lokacija bp crodux u smjeru Zaboka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema Začretju, prevrnul se kamion. Policija, hitna i vatrogasci. Cesta je zatvorena.

Posted by Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija on Tuesday, December 1, 2020

Zasad nije poznato ima li ozleđenih i koja je težina njihovih ozleda.

Facebook stranica Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija objavila je kako je reč o saobraćnoj nesreći šlepera i dva auta u 3 sata ujutro, u smeru od Zaboka prema Začretju te da se kamion prevrnuo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prevrnuo se šleper kod Zaboka, povrijeđeni državljani BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2020

Dvojica državljana BiH povrijeđena su noćas u saobraćajnoj nezgodi koja se oko tri sata dogodila na auto-putu Zagreb – Macelj kod Zaboka, navodi hrvatski portal Zagorje International.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.