TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD MRČAJEVACA! Sedmoro povređenih u udesu, od toga dvoje dece (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 22:59

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD MRČAJEVACA! Sedmoro povređenih u udesu, od toga dvoje dece (VIDEO)

Svi povređeni primljeni su u Opštu bolnicu u Čačku.

Na Ibarskoj magistrali u Mrčajevcima dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno sedam osoba, petoro odraslih i dvoje dece. Saobraćajka u kojoj je učestvovalo nekoliko automobila dogodila se nešto ispred 21 čas na pravcu iz Mrčajevaca prema Kraljevu, nekoliko stotina metara od takozvane "triangle".

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- U Urgentno-prijemnu službu primljeno je sedam osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od kojih dvoje dece. Svi pacijenti su primljeni u stabilnom stanju a u toku je dalja dijagnostika i opservacija - izjavila je dr Marija Stranjanac, PR Opšte bolnice.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.