TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KOKINOG BRODA: Tročlana porodica sletela u kolima s puta, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 10:05

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KOKINOG BRODA: Tročlana porodica sletela u kolima s puta, ima povređenih

Povređeno troje poljskih državljana

U saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila na putu od Kokinog Broda prema Novoj Varoši, na samom početku Zlatarskog jezera povređene su tri osobe, strani državljani.

Tročlana porodica iz Poljske putovala je prema crnogorskom primorju, kada je vozač automobila izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u provaliju duboku desetak metara. Samo pukom srećom tročlana porodica prošla je sa lakim telesnim povredama. Iz policije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđuju da su svi povređeni prevezeni u Dom zdravlja u Užicu.

Kako se sumnja, vozač je od umora zaspao za volanom.

Inače, od jutros je pojačana frekvencija saobraćaja na putu od Zlatibora prema Crnoj Gori, pa se na graničnom prelazu Gostun čeka i do sat vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.