TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BUJANOVCA: Automobil se prevrnuo na krov, teže povređena žena

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 14:57

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BUJANOVCA: Automobil se prevrnuo na krov, teže povređena žena

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nedaleko od Bujanovca teške telesne povrede zadobila je žena stara 61 godinu.

Prema navodima policije nezgoda se dogodila u subotu oko 20 časova kada je došlo do prevrtanja automobila marke "polo".

Iz za sada nepoznatih razloga vozač (31) je izgubio kontrolu nad vozilom. Vozilo koje se kretalo prema Levosoju je sletelo s puta, a onda je došlo do njegovog prevrtanja i okretanja na krov.

Vozač je tom prilikom zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lake, a žena saputnik na mestu suvozača teške telesne povrede. Lekarska pomoć ukazana im je u Bujanovcu odakle su prebačeni u Zdravstveni centar Vranje.

Po odobrenju Osnovnog javnog tužilčaštva, uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici saobraćajne policije.

Prema nezvaničnim saznanjima medija protiv vozača će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na području Policijske uprave u Vranju, od 30. jula do 1. avgusta ove godine, registrovano je šest saobraćajnih nezgoda. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, a jedna je lakše povređena. Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba, saopštila je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.