TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Automobil sleteo sa puta, u prevrtanju vozila povređene četiri osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 22:31

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Automobil sleteo sa puta, u prevrtanju vozila povređene četiri osobe

Užas u Mostaru.

Četiri osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M - 6.1 od Mostara prema Širokom Brijegu, kad je u mestu Žovnica došlo do prevrtanja automobila.

Kako su rekli iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona, saobraćajna nesreća je prijavljena u 18:40 i odmah su na mesto događaja izašli policijski službenici, vatrogasci i Hitna medicinska pomoć.

– U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno putničko vozilo koje je pod nerazjašnjenim okolnostima iz pravca Mostara prema Širokom Brijegu sletelo s puta – kazano je iz MUP HNK.

Prema informacijama kojim raspolaže policija u vozilu bile četiri osobe koje su povređene, a stepen povreda će utvrditi lekari u mostarskoj bolnici gde su prevezeni vozilom Hitne medicinske pomoći.

Policijski službenici na mestu nesreće rade uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja o nesreći i okolnostima pod kojim se dogodila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.