TEŠKA PRIČA PORODICE IZ RIPNJA: Čitava Srbija sakupljala pare za kuću ubijene devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 17:11

TEŠKA PRIČA PORODICE IZ RIPNJA: Čitava Srbija sakupljala pare za kuću ubijene devojčice

Za ovu porodicu se tokom cele 2017. godine skupljao novac kako bi im se izidala kuća

Porodica iz Ripnja, koju je Stojan Ilić (38) napao i nasmrt izbo devojčicu  (16), je pre pet godina dobila kuću zahvaljujući građanima koji su skupili novac da im se obezbede dom.

, piše Blic.

Njima  je obezbeđen dom kada su im dobri ljudi izgradili dve sobe, kupatilo, postavili novu krovnu konstrukciju.

Ova porodica ima petoro dece, a u kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žive sa majkom, njenim bratom i njenim roditeljima.

Podsetimo, zločin se dogodio nešto posle 14 sati u naselju Ripanj, a prema nezvaničnim informacijama devojčica je podlegla povredama.

Meštani dodaju da je Stojan Ilić pobegao posle zločina i da je rekao da će da presudi i sebi. Ubica je uhapšen ubrzo potom, a pre hapšenja pretio je nožem policiji.

Meštani Ripnja kažu i da je ćerka ubice išla u razred sa ubijenom devojčicom.

Ubica je nakon napada na komšije, devojčicu odvezao na 1,5 kilometara od kuće gde ju je, kako se sumnja, nasmrt izbo nožem.

- Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uleteo kod njih u kuću. Krvi je na sve strane, čuju se krici i zapomaganje - kaže jedan stanovnik ovog naselja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.