TEŠKA NOĆ ZA NAMA: Čak 12 UDESA i 100 INTERVENCIJA Hitne pomoći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ ZA NAMA: Čak 12 UDESA i 100 INTERVENCIJA Hitne pomoći!

U 12 saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u toku noći jedna osoba je poginula, a 16 je povređeno, rečeno je danas u Hitnoj pomoći.

U nesreći koja se dogodila u 20.02 u ulici Prote Stamatovića u Jakovu poginula je jedna žena, a dve osobe su sa teškom povredama prebačene u Urgentni centar.

U 22.23 došlo je do saobraćajne nesreće kod restorana "Košuta", teže povrede zadobio je motociklista (63) koji je prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U ostalim nesrećama povređeni su zadobili lakše povrede.

Hitna pomoć je u toku noći intervenisala 100 puta od čega 33 na javnom mestu, a za pomoć su se toj službi najčešće javljali astmatičari i osobe sa bolom u grudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.