TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ: Imali 116 intervencija, troje lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 07:38

TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ: Imali 116 intervencija, troje lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi

Najviše su pomoć tražili hronični pacijenti kod kojih se pogoršalo stanje osnovne bolesti, astmatičari i kardiološki bolesnici.

U Beogradu su noćas u saobraćajnoj nezgodi u Mirijevskom bulevaru lakše povređene tri osobe, i one su prevezene na Vojnomedicinsku akademiju, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 116 intervencija, od toga 18 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Dve saobraćajne nezgode, jedan muškarac preminuo

Izvor: Blic, 12.Maj.2023, 07:26

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć u 1:41 dogodila na Batajničkom drumu kod broja 1, kamion je udario muškarca starog oko 40 godina, koji je preminuo od posledica povreda, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.