TEŠKA NESREĆA U NIŠU: Izbegnuta VELIKA TRAGEDIJA! Vozač jurio kao lud pa se zakucao u drvo, automobil SMRSKAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 20:29

TEŠKA NESREĆA U NIŠU: Izbegnuta VELIKA TRAGEDIJA! Vozač jurio kao lud pa se zakucao u drvo, automobil SMRSKAN

Pukom srećom izbegnuta je veća tragedija obzirom na to da je vozilo udarilo u drvo na pešačkoj stazi.

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u petak oko 19:30 dogodila u Nišu na Bulevaru Nemanjića, teško je povređen vozač. Njega su vatrogasci jedva uspeli da izvuku iz vozila koje je potpuno smrskano. Do nezgode je došlo kada je vozač, najverovatnije usled velike brzine, skrenuo sa kolovoza i udario u drvo oko koga se auto bukvalno okrenuo.

-  Jurio je velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzinom. Odmah smo prišli da pomognemo vozaču. Delovao je uplašeno, davao je znake života, ali je teško povređen. Jedan od prolaznika je bio doktor, izbušili su mu air bag da može da diše. Uskoro je došla Hitna i prebacila ga u bolnicu - kaže jedan od očevidaca.

- Krivina ga izbacila na levu stranu, pa se odbio od trotoara, počinje da se vrti, prelazi na desnu stranu gde je njegovom stranom udario u drvo. Jedna žena je prolazila tuda, bukvalno se bacila sa strane kada je videla da će auto udariti u drvo i izbegla je tragediju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.