TEŠKA NESREĆA! Avion se zakucao u drvo - dežurne ekipe HITNO poslate na teren, ima povređenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 21:57

TEŠKA NESREĆA! Avion se zakucao u drvo - dežurne ekipe HITNO poslate na teren, ima povređenih!

Užas u Hrvatskoj.

Pilot i kopilot povređeni su u nesreći koja se dogodila oko 19.30 sati na aerodrom Sinj, kada je njihov avion marke "Cesna 172A", prilikom sletanja izleteo sa piste i zakucao se u drvo.

Županijski centar 112 Split primio je u 19.30 sati dojavu da se na aerodromu Sinj dogodila nesreća prilikom sletanja manjeg aviona.

➡️ ŽC 112 Split zaprimio je danas, 30. srpnja 2023. u 19:34 sati, dojavu da je u Zračnoj luci Sinj došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreće prilikom slijetanja manjeg zrakoplova tipa CESSNA 172A. Zrakoplov je pri slijetanju izletio s piste i udario u stablo, pri čemu su ozlijeđeni pilot i kopilot.

— Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-RH (@RavnateljstvoCZ) July 30, 2023

Kako prenose tamošnji mediji, o nesreći su obaveštene Hitna pomoć, policija JVP Sinj, Hrvatska kontrola vazduhoplova i Agencija za istraživanje nesreća u vazdušnom, pomorskom i železničkom prometu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.