TEŠKA I NAPORNA NOĆ U PRESTONICI: Pune ruke posla za hitnu pomoć - čak četiri saobraćajke

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 08:13

TEŠKA I NAPORNA NOĆ U PRESTONICI: Pune ruke posla za hitnu pomoć - čak četiri saobraćajke

Tokom noći hitna pomoć obavila je 126 intervencija.

U četiri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu šest osoba je povređeno, rečeno je u službi Hitne pomoći.

U udesu u Bulevaru Mihajla Pupina u 23.30 povređene su četiri osobe, koje su prevezene u Zemunsku bolnicu, rekli su agenciji Beta dežurni u Hitnoj pomoći.

Na raskrsnici Vojislava Ilića i Ustaničke u 21.50 u saobraćajnoj nezgodi povređena je žena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a jutros u 6.25 u Požeškoj ulici povređen je muškarac.

Hitna pomoć intervenisala je 10 minuta posle ponoći u Ulici Radnih akcija na Čukarici, gde je pretučen muškarac, koji je prevezen u Urgentni centar.

Tokom noći hitna pomoć obavila je 126 intervencija, od toga 33 na javnim mestima, rečeno je u toj službi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.