TEŠKA BOLEST, OZBILJNA SITUACIJA Berluskoni na intenzivnoj nezi - doktor otkrio u kakvom je stanju bivši premijer Italije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 20:46

"TEŠKA BOLEST, OZBILJNA SITUACIJA" Berluskoni na intenzivnoj nezi - doktor otkrio u kakvom je stanju bivši premijer Italije

Berluskonijevi lekari su rekli da leče infekciju pluća

Lekar koji Silvija Berluskonija leči od infekcije pluća, izjavio je danas da bivši italijanski premijer dobro reaguje na terapiju na odeljenju intenzivne nege u milanskoj bolnici, javila je italijanska novinska agencija.

Lekar Alberto Zangriljo, koji takođe vodi odeljenje intenzivne nege u bolnici San Rafaele gde je Berluskoni primljen u sredu, rekao je da bivši premijer uprkos "teškoj bolesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zaista teškoj situaciji, dobro reaguje na terapiju", izvestila je ANSA.

Zangriljo je ranije ove nedelje otkrio da Berluskoni (86) već neko vreme ima hronični oblik leukemije.

Berluskonija je danas posetio dugogodišnji savetnik Đani Leta, koji je rekao da ga je zatekao "u boljem stanju nego što je očekivao".

Ranije ove nedelje, . Berluskoni takođe ima istoriju srčanih problema, a 2020. je hospitalizovan zbog infekcije korona virusom i upale pluća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.