TERORISTIČKI NAPAD I IZRAELU? Eksplozija vojnog skladišta u Tel Avivu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERORISTIČKI NAPAD I IZRAELU? Eksplozija vojnog skladišta u Tel Avivu! (VIDEO)

U Tel Avivu juče se desila snažna eksplozija nakon čega se nad vojnim skladištem pojavio ogroman oblak dima.

Kako Jerusalim post prenosi, snažna eksplozija dogodila se u skladištu Izraelske vojne industrije u severoistočnom Tel Avivu.

Un #Incendio se desata en una fábrica de armas en el sur de #TelAviv en los territorios ocupados de #Palestina, hasta el momento no hay informes de víctimas.

pic.twitter.com/l5yZZl5LTd

— Paul Cruz (@Ku1989Paul) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << July 15, 2019

Eksplozija se navodno dogodila u skladištu koje se koristilo za skladištenje dimnih bombi, dok još uvek nije poznato šta je uzrokovala eksploziju.

Vatrogasne i spasilačke službe radile su na gašenju požara i javile da je incident pod kontrolom i da ne predstavlja opasnost za ljude, dodao je Jerusalem Post.

Pogledajte rezultate

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.