Izvor: medio.rs, 16.Avg.2015, 04:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEORIJA ZAVERE Dve komete u septembru padaju na Zemlju izazvace STRASNE zemljotrese i cunamije

Ove tvrdnje izazvale su paniku među teoretičarima zavere koji tvrde da su naučnici več nekoliko godina proučavali ovu kometu i da nikoga nisu obavestili da ne bi širili paniku

Teoretičari zavere tvrde da se kraj sveta ponovo bliži i da će se desiti 15. i 28. septembra kada će dve komete udariti u planetu Zemlju.

U ovo vreme na nebu će se pojaviti i krvav mesec, a kometa bi trebalo da bude četiri kilometara široka i usmerena ka Portoriku. Ako udari, izazvaće >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << strašne zemljotrese i cunamije.

Ove tvrdnje izazvale su paniku među teoretičarima zavere koji tvrde da su naučnici več nekoliko godina proučavali ovu kometu i da nikoga nisu obavestili da ne bi širili paniku. Takođe, oni kažu da bogati i slavni znaju za to i da im je dato vreme da se pripreme za beg.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

Glasine su sada došle do takvih razmera da je čak i NASA primorana da interveniše.

– NASA ne zna ni za kakvu kometu ni asteroid koja se kreće ka Zemlji, tako da je mogućnost sudara izuzetno mala. Po našim saznanjima, nikakav veliki objekat neće pogoditi Zemlju u narednih nekoliko hiljada godina – rekli su iz NASE.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.