TEODOSIĆ: Realno je da zaigram u Sloveniji!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODOSIĆ: Realno je da zaigram u Sloveniji!

Imam ogromnu želju da budem sa njima tamo, da li će to biti deset minuta ili 15, ne znam zaista, ali ne bih voleo da prognoziram - rekao je Teo

BEOGRAD - Srpski reprezentativac Miloš Teodosić izjavio je da postoje realne šanse da zaigra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Teodosić je u finišu sezone doživeo tešku povredu lista, zbog čega je njegov nastup na EP još uvek neizvestan.

"Iskreno, ne mogu da prognoziram bilo šta, kao ni doktori, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz dana u dan je sve bolja situacija, a ja se nadam da ću za deset dana biti spreman, iako ne možemo ništa da predvidimo. Realno je da se nađem u Sloveniji. Koliko ću moći da doprinesem ekipi, to ne znam u ovom trenutku. Imam ogromnu želju da budem sa njima tamo, da li će to biti deset minuta ili 15, ne znam zaista, ali ne bih voleo da prognoziram. Voleo bih da igram u Sloveniji i nadam se da ću biti tamo", rekao je Teo.

Teodosić je istakao da mu je drago što je konačno počeo da radi sa timom.

"U ponedeljak sam odradio košarkaški deo sa timom i to me zaista raduje. Mislim da ide na bolje, u jednom trenutku, pre 15 dana, bilo je problematično i mislio sam da neće biti šanse da odem u Sloveniju. Ali, raduje me da sam odradio skoro pola treninga sa ekipom, što je pozitivna stvar".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.